Pentru a naviga pe un cuvânt apăsaţi dublu click pe el. Schimbă navigarea la un click.
WOMBÁT (‹ engl.) s. m. Marsupial erbivor din familia Vombatide, de 70-120 cm lungime, cu blană aspră cenușie, gălbuie, brună sau negricioasă, și cu picioare scurte, prevăzute cu gheare puternice (Vombatus ursinus). Trăiește în S și E Australiei și în Tasmania; își sapă vizuini mari, cu galerii ramificate.
Sursa: Dicționar enciclopedic

Copyright (C) 2004-2019 DEX online (http://dexonline.ro)